top of page

OVER ONS

274943614.jpg

Vind de rust en natuur op de mooiste plek in Noord-Holland.

Boek nu uw overnachting in de charmante accommodatie Villa Juttershof. Gelegen in het prachtige kunstenaarsdorp Bergen. De statige villa ligt midden in het centrum, op loopafstand van alle faciliteiten die dit mooie dorp te bieden heeft.

Beleef het karakteristieke centrum rondom de historische Ruïnekerk met haar gezellige restaurants, terrassen en boetiekjes. De unieke ligging tussen bos, duin en zee geeft een oase van rust en een heerlijk vakantiegevoel. Maar geeft ook de gelegenheid tot sportieve activiteiten zoals fietsen, mountainbiken en wandelen in het uitgestrekte duin- en natuurgebied.

 

Bergen NH biedt ook veel cultuur. In het centrum zijn vele galeries en musea te vinden, waar de Bergense kunst bewonderd kan worden zoals het bekende Museum Kranenburgh. Ook is er gelegenheid voor het bekijken van bijzondere films in het culturele filmhuis gelegen op unieke locatie midden in het bos.
 

De badplaats Bergen aan Zee ligt op slechts 3 kilometer afstand en is met haar lange stranden geroemd om een hoop zon en waterplezier. Ook hier kun je als sportieveling je hart ophalen door te kitesurfen, zeilen of golfsurfen en in het najaar te genieten van prachtige wandelingen en een warm drankje in de strandtenten die het gehele jaar geopend zijn.

Bergen NH is vier seizoenen lang een bezoek waard.

 

Villa Juttershof biedt vijf sfeervolle appartementen aan met gezellige woonkamer en keuken voorzien van alle gemakken en comfort. Villa Juttershof is geheel coronaproef, met eigen opgang en elektronisch codeslot.

 

Kom veilig genieten in een van de appartementen in Villa Juttershof.

 

bottom of page